Transpack

Transpack is opgericht in 1974 en sinds 1989 onderdeel van de Voerman Group. Het kantoor bevindt zich in het Rotterdamse havengebied waar zij met een toegewijd team dagelijks met veel plezier voor klanten klaarstaan.

Transpack: “Dankzij jarenlange ervaring in de internationale verhuisbranche hebben wij een wereldwijd netwerk opgebouwd. Onze dienstverlening is professioneel en onze prijzen zijn scherp. Je kunt bij ons terecht voor het internationaal verhuizen van je complete inboedel. Van professioneel verpakken en verzenden tot afleveren en uitpakken. Ook voor het verzenden van kleine hoeveelheden ben je bij ons aan het juiste adres.

Naast het coördineren van verhuizingen bieden we extra diensten zoals verzekeringen, handyman service, schoonmaakservice, relocatieservices en nog veel meer. Onze samenwerking met ervaren en betrouwbare collega’s en partners geeft je de mogelijkheid om bij Transpack je volledige verhuizing uit handen te geven.  Zo kun jij je nieuwe thuisland gaan ontdekken en je bezighouden met andere belangrijke zaken.

Van grote tot kleine verhuizingen: gemak, professionaliteit en betaalbaarheid staan bij ons voorop.”

Wij hebben gewerkt aan